Vatrenog zasuli pitanjima o mogućem transferu: ‘Ponudili li netko 30 milijuna, onda više neću biti ovdje‘

Datum objave: 18.01.2022.
Autor / izvor:
‘Ukratko, sve odgovore na pitanja o mojoj situaciji imat ćete na početku veljače‘

Prometno je na nogometnom tržištu, a posljednjih tjedana puno se piše i o mogućem transferu jednog hrvatskog reprezentativca. Na ‘Otoku’ je, naime, svako malo tema naš lijevi bek Borna Barišić, inače jedan od ključnih igrača škotskih Rangersa.

Za bivšeg igrača Osijeka navodno su već interes pokazivali Steven Gerrard i njegova Aston Villa, a nedavno se pojavila i priča po kojoj je Borna želja i Claudija Ranierija, odnosno Watforda, kluba, koji se bori za ostanak u Premier Ligi.

29-godišnji Hrvat ugovor s Rangersima ima do ljeta 2024., no sve te priče zabrinule su navijače slavnoag kluba s Ibroxa pa su tako Barišića na današnjoj press konferenciji zasuli pitanjima o potencijalnom transferu.

Barišić je poput pravog profesionalca više puta ponovio kako je fokusiran isključivo na rad u Rangersima, čiji je i igrač, no od nekih pitanja nije pobjegao.

“Novine ne čitam. Pojavljivale su se posvuda i svakakve netočne informacije. Nisu sve bile netočne, ali bilo je tu svačega. Ukratko, sve odgovore na pitanja o mojoj situaciji imat ćete na početku veljače”, rekao je Borna prema pisanjima Daily Recorda.

Upitan očekuje li da će do tada i dalje biti igrač Rangersa, Borna je ispalio:

“U nogometu smo pa vjerojatno i sami znate kako neke stvari funkcioniraju. Ako netko dođe i kaže da nudi 30 milijuna za Bornu, onda više neću biti ovdje. Stoga vam ne mogu ponuditi pravi odgovor.”

“Najvažniji su Rangersi. Imam 29 godina i dosta iskustva. Na terenu uvijek morate davati 100 posto, bez toga je nemoguće igrati ovdje”, poručio je Vatreni čije je tržišna vrijednost prema Transfermarktu šest milijuna eura.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.