VELIKA TALIJANSKA NADA DALA OGROMAN KOMPLIMENT HVATSKOM MAESTRU: ‘Gattuso mi je bio idol, ali Modrić…’

Datum objave: 07.04.2020.
Autor / izvor:
VELIKA TALIJANSKA NADA DALA OGROMAN KOMPLIMENT HVATSKOM MAESTRU: ‘Gattuso mi je bio idol, ali Modrić…’
U svojim redovima Talijana žele vidjeti brojni europski velikani

Devetnaestogodišnji Talijan Sandro Tonali smatra se novom nadolazećom zvijezdom svjetskog nogometa. On trenutno igra za Bresciju, a svojim nastupima već je privukao pažnju najvećih europskih klubova.

Za njegove usluge zainteresirani su PSG, Liverpool, Juventus, Milan i brojni drugi, a sada je za Corriere della Sera progovorio o tome kako inters velikana djeluje na njega.

Usporedbe s Pirlom

“Ne razmišljam o tome, sada me to uopće ne zanima. Samo me zanima kraj sezone s Brescijom na najbolji mogući način. Osjećam da mogu još puno pružiti ovom klubu koji je vjerovao u mene. Vidjet ćemo kasnije, predsjednik je rekao da me neće pustiti niti za 300 milijuna eura? To je veliki novac i šokantno je čuti takve stvari, ali ja sam miran kao i uvijek”, izjavio je Tonali kojega u Italiji uspoređuju s legendarnim Andreom Pirlom.

No, on se s tim ne slaže.

“To je zbog kose. Mislim da nije prikladna ta usporedba, možda postoje neke sličnosti, ali na travnjaku smo posve drugačiji. Njegove mogućnosti su nenormalne, ne znam tko ga može po tome dostići”, rekao je.

Gattuso kao idol

Što se tiče njegovih uzora, rekao je da se divi kapetanu hrvatske reprezentacije i nogometašu Real Madrida Luki Modriću.

“Gennaro Gattuso  mi je bio idol, a od današnjih igrača najviše me inspirira Luka Modrić”, poručio je.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.