Veliki izazov u Ligi nacija Dalić: “Dobro je da smo dobili jake dvoboje”

Datum objave: 04.03.2020.
Autor / izvor:

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić podijelio je svoje dojmove po završetku ždrijeba Lige nacija u Amsterdamu, pri čemu su Vatreni za suparnike dobili Portugal, Francusku i Švedsku.

Najjača skupina

“Dobili smo vjerojatno najjaču skupinu, sa svjetskim i europskim prvacima te Šveđanima koji su 17. na svjetskoj ljestvici. Međutim, mi uvijek tražimo jake dvoboje i mislim da je dobro da smo ih i dobili. Naravno, želimo što bolji rezultat u toj skupini te ćemo probati kroz te susrete napraviti i dobru pripremu za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo”

Nezgodni suparnici

“Imamo lijepu šansu za revanš Francuskoj i Portugalu, koje do sada nismo pobjeđivali – to će nam biti dobar motiv, a vjerujem u našu momčad”

Prilika za slaganje momčadi

“Situacija će biti slična kao prije dvije godine i sigurno ćemo iskoristiti priliku da se neki igrači kroz Ligu nacija nametnu za reprezentaciju, ima ih koji dolaze i čekaju svoju šansu. Najljepše je igrati natjecateljske, a ne prijateljske utakmice”

https://hns-cff.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.