Dinamo stvorio ‘milijun‘ šansi, ali što vrijedi kad promašuje nemoguće!

Datum objave: 02.12.2021.
Autor / izvor:
Promašivali su Gojak, Ivanušec, Ademi, Ristovski, ali nijedan kao ‘pehist‘ Oršić…

Riječani su na Maksimiru iz Hrvatskoga kupa izbacili branitelja naslova Dinamo. U polufinale prolaze sa ‘skalpom’ nakon vrijedne 3:1 pobjede u kojoj su poentirali Obregon (27′), Drmić (29′) i Murić (90’+8′). Za Modre je počasni pogodak postigao Marko Tolić u 73. minuti.

Dinamo je dominirao tijekom cijele utakmice, ali – kako je izjavio nakon utakmice Damir Krznar – “Rijeka je s tri udarca na gol postigla tri gola, a mi s pregršt šansi nismo.”

Statistika čak i govori u prilog ovoj izjavi:

– udaraca je bilo ukupno 19-5 u korist Dinama

– od toga je u okvir riječkih vrata išlo čak 10 udaraca, u odnosu na (točno!) tri prema Danijelu Zagorcu (sva tri su ušla u gol)

– gotovo nevjerojatno zvuči i podatak da je Dinamo imao 10 kornera, a Rijeka – nula!

– u rubrici ‘napadi’ stoji 145-96 za Krznarovu momčad

– a u rubrici ‘opasni napadi’ čak 114-50 za Modre

Osim toga, vrijedi izdvojiti i prijetnje Amera Gojaka (dvaput), Luke Ivanušeca (također dvaput), nastojao je Labrovića iznenaditi Dinamov ‘motor’ Arijan Ademi, neprecizan je bio i Ristovski, međutim ništa se ne može usporediti s dvama promašajima koje je zapucao nesretni Mislav Oršić! U 76. minuti, u trenucima kada je Dinamo lovio rezultat i bio u prilici vratiti se u život, prvo je na gol-liniji njegov udarac zaustavio Smolčić, a onda je iz odbijanca neometan s dva metra zatresao gredu.

Sva ta statistika pada u vodu kada se ovakve stopostotne šanse ne iskoriste. Nevjerojatne Oršićeve zicere pogledajte u videozapisu.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.