Više nema dvojbi tko vodi Hrvatsku na Euro, a izbornik je otkrio da je dobio zanimljivu ponudu iz Turske

Datum objave: 07.06.2020.
Autor / izvor:
Kustić i Dalić obavili su razgovor nakon kojeg je poznato tko će voditi Vatrene u Ligi nacija, na Euro

Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a, i izbornik Zlatko Dalić obavili su preliminarni razgovor. Nema nikakve dvojbe, Dalić ostaje na čelu Vatrenih, vodit će ih u Ligi nacija, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru i na Euru 2021. godine.

Izbornik je ovih dana u Livnu, a najavio je da će ubrzo napraviti konferenciju za medije budući da duže nije odgovarao na pitanja novinara koji su često tražili da se izjasni po pojedinim temama. Hoće li do tada potpisati i novi ugovor ovisi o HNS-u, kad će mu ga predsjednik Davor Šuker staviti na stol. No, to je samo formalnost.

Za pretpostaviti je da će mu HNS ponuditi iste financijske uvjete kakve je imao dosad, iako je sam izbornik u razgovorima s ljudima iz Saveza izrazio spremnost da se odrekne dijela primanja za period bez utakmica. No, konačnu riječ ima HNS.

Zanimljivo, i Dalić je, kao i Nenad Bjelica, dobio ponudu Fenerbahčea da preuzme vođenje toga turskog kluba. Očekivano, odbio ju je.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.