Vodeća momčad Engleske poslala službenu ponudu za Nikolu Vlašića! Vatreni sada ima samo dvije opcije…

Datum objave: 26.08.2021.
Autor / izvor:
Još je uvijek otvoreno gdje će reprezentativni ofenzivac nastaviti karijeru

West Ham i trener David Moyes jako su zagrizli za dovođenje Nikole Vlašića (23). Vodeća momčad Premiershipa poslala je i službenu ponudu u Moskvu, te čeka da se CSKA izjasni. Moskovljani su davno naznačili da Vlašić iz kluba može otići samo ako netko uplati najmanje 30 milijuna eura. Vlašić, podsjećamo, u ugovoru ima klauzulu koja iznosi 35 milijuna eura, ali samo za europsko tržište. Zenit je taj iznos bio spreman ponuditi prošlog ljeta, ali je uredno odbijen već na startu. CSKA nije bio spreman pojačati izravnog konkurenta u ligi.

Mediji u Rusiji i Engleskoj za sada nisu uspjeli doznati koliko je “teška” ponuda iz Londona, ali spominju se iznosi između 20 i 25 milijuna. Svakako znatno više od 15 milijuna, koliko je još u srpnju ponudio Brentford. I njima je tada poručeno da je cijena 30 milijuna, te da odstupanja neće biti. Znamo da se Milan prvi službeno javio “vojnom klubu”, da je Paolo Maldini osobno vodio pregovore, ali oni se nikad nisu približili realizaciji. Milan je isprva nudio 5 milijuna eura za posudbu, plus opcija otkupa od 20 milijuna na kraju sezone. Potom je podigao cijenu na 10 + 20, ali ni to nije omekšalo stavove CSKA.

Vremena je sve manje, jer Vlašić 30. kolovoza dolazi na reprezentativno okupljanje. Do tada ga čeka veliki derbi protiv Zenita (Vlašić se jučer sa suigračima zaputio u St. Peterburg) koji je na rasporedu već danas u 19.45 sati. Jesu li u Moskvi čekali da prođe i ta utakmica prije nego što mu “blagoslove” moguću ponudu? Vidjet ćemo. Opet, pitanje je i koliko će West Ham biti spreman čekati, jer vrijeme i njima curi, a Moyes traži polivalentnu “desetku” koja će razigravati, driblati i zabijati. Ako to neće biti Vlašić, potražit će drugo rješenje.

U svakom slučaju, Milan je očito otpao, Zenit se jedno vrijeme ozbiljno spominjao, ali i ta se kombinacija poprilično utišala. CSKA ili West Ham? Treće opcije za Vlašića nema…

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.