‘Zabiti gol za Hrvatsku, to bi bilo ostvarenje sna! No puno će ovisiti o taktici, težih protivnika nema‘

Datum objave: 02.09.2020.
Autor / izvor:
‘U prvom u planu je naša igra, da se mi pokažemo u najboljem svjetlu‘‘, kaže Brekalo uoči Portugala

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo smatra da nismo mogli dobiti teže suparnike na otvaranju Lige nacija od Portugala u Francuske, ali da se Vatreni mogu suprostaviti objema reprezentacijama.

“Radi se o dvije od top pet momčadi u Europi i svijetu i protiv takvih igrača neće biti lako, ali mi kao momčad, ako budemo kompaktni, ako budemo opasni prema naprijed, mislim da možemo zaprijetiti i jednoj i drugoj reprezentaciji”, naglasio je, dodavši da će se pokušati nametnuti velikim igračkim imenima i u portugalskoj i francuskoj reprerezentaciji.

“Ali to će također ovisiti o taktici za koju se odlučimo taj dan.”

“U prvom u planu će biti naša igra, da se mi pokažemo u najboljem svjetlu. A što se tiče rezultata, priželjkujemo pobjedu”, kazao je Brekalo,

“Falila mi je reprezentacija, dugo je ovo trajalo, gotovo deset mjeseci: Ali sada su ispred nas dvije jako dobre utakmice i veselim se tome”, kazao je Brekalo.

Što se tiče mjera koje su na snazi zbog pandemije koronavirusa i činjenice da na stadionima neće biti navijača, Brekalo smatra da smo sada svi već svjesni cjelokupne situacije nakon pola godine.

“Nama nogometašima je najveća sreće što možeo igrati nogomet, ali falit će nam navijači. Na svakoj utakmici za Hrvatsku navijači su mi bili vjetar u leđa, davali puno samopouzdanja. Ali znam da će svi naši navijači biti uz nas”, dodao je.

Također je kazao da je nestrpljiv da zabije svoj prvi gol za reperezentaciju.

“To bi mi bilo ostvarenje sna, zabiti gol za reprezentaciju, ali smiren sam i čekam taj trenutak, mislim da je to nagrada za dobru igru i za trud. Siguran da će taj trenutak doći”.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.