Zaokret u slučaju Vlašić: Kovač mu na stol stavio ponudu kakvu će teško odbiti

Datum objave: 26.07.2021.
Autor / izvor:
Nikola je izričita Kovačeva želja, što sigurno daje na težini i pomalo olakšava odluku Rusima i Nikoli, a uz to Monaco ima ruskog vlasnika koji je već radio transfer iz CSKA
Dok se drugi sunčaju i odmaraju, hrvatski strateg Niko Kovač ne miruje. Barem ne dok su otvoreni prijelazni rokovi. Nakon što je napravio sjajne rezultate u Monacu već ove sezone, za sljedeću, čini se, želi prirediti još jaču momčad. Nakon što smo jučer pisali kako španjolski mediji tvrde da bi Kovač bez problema prigrlio ‘svoje dijete’ Luku Jovića odluči li ga se Real Madrid riješiti, sada stiže nova ‘bomba’, ali iz Italije.
Naime, tamošnji novinar Rudy Galetti tvrdi da je Milan u problemu budući da su bacili oko na hrvatskog reprezentativca Nikolu Vlašića, a baš bi im Kovač sada mogao pomrsiti planove. Tako on tvrdi da je Kovač na stol već stavio 30 milijuna, što je približna cifra onome što CSKA traži, a to je navodnih pet milijuna više.
Uz to, Nikola je izričita Kovačeva želja, što sigurno daje na težini i pomalo olakšava odluku Rusima i Nikoli, a uz to Monaco ima ruskog vlasnika koji je već radio transfer iz CSKA (Golovin). Doduše, kada se pričalo o ponudi Milana, također se spominjao izravan telefonski poziv Paola Maldinija u Moskvu. Bit će ovo zanimljiva borba.
https://www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.