Želite pogledati Dinamo protiv Genka? Ulaznica stoji 230 kuna

Datum objave: 25.09.2021.
Autor / izvor:
Naime, navijači Dinama koji žele prisustvovati utakmicu mogu kupiti kupon za utakmicu koji će neposredno prije utakmice moći zamijeniti za ulaznicu. Cijena kupona iznosi 230 kuna

Dinamo je u 1. kolu Europske lige na Maksimiru izgubio od West Hama 2-0, a sljedećeg će četvrtka imati ipak nešto slabijeg protivnika u vidu belgijskog Genka. Utakmica je na rasporedu u Genku u četvrtak (30. rujna) u 21 sat, a zagrebački je klub danas na svojim službenim stranicama otkrio kako navijači mogu do svojih ulaznica za utakmicu.

Naime, navijači Dinama koji žele prisustvovati utakmicu mogu kupiti kupon za utakmicu koji će neposredno prije utakmice moći zamijeniti za ulaznicu. Cijena kupona za gostujući navijački sektor stadiona u Genku iznosi 230 kuna.

Kupon za ulaznicu navijači mogu kupiti isključivo na ‘Ticket pointu’ kod maksimirskog stadiona u ponedjeljak (27. rujna) ili utorak (28. rujna) od 11 do 19 sati.

Broj kupona za kupovinu nije ograničen, ali je za svaki kupon potrebno predočiti važeći osobni dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta) s obzirom da glase na ime i prezime te nisu prenosivi. U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca.

Također, ulazak na stadion moguć je jedino i isključivo uz predočenje osobnog dokumenta, ulaznice za utakmice i važeće EU digitalne Covid potvrde.

https://www.24sata.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.