Zidane požuruje Pereza i društvo! Francuz jasan: ‘Ta situacija s Modrićem se mora što prije riješiti‘

Datum objave: 02.01.2021.
Autor / izvor:
Zidane je održao press konferenciju za medije u kojoj se kratko osvrnuo na status Luke Modrića

U posljednjih nekoliko utakmica Luka Modrić je jasno pokazao ljudima u Realu da još uvijek može igrati nogomet na najvišoj mogućoj razini bez obzira što mu je 36. godina. Hrvatski maestro jedan je od ključnih ljudi Zidaneovog Reala, ali postoji i jedan problem kojeg legendarni Zizou želi što prije riješiti.

Naime, hrvatskom nogometnom reprezentativcu ugovor s ‘kraljevskim klubom’ ističe za šest mjeseci, ali Zidane je istaknuo kako se ta situacija mora zaključiti. Modrić je u Real stigao 2012. godine, a mediji u Španjolskoj tvrde kako će mu ugovor biti produžen na još godinu dana.

Zinedine Zidane je održao press konferenciju za medije u kojoj se kratko osvrnuo na status Luke Modrića, ali i na još neke igrače.

– Modriću, Ramosu i Vasquezu se ugovor mora riješiti što prije. Nadam se da će se to dogoditi uskoro jer bi to bilo najbolje za sve nas.

Kada je u pitanju borba za naslov praka, Zidane je upitan je li sada Atleico Madrid prvi kandidat za trofej pobjednika.

– Situacija nam svakako ne ide u prilog, ali ne mora to ništa značiti. Moramo samo nastaviti dobro raditi, a sama borba za naslov bi se mogla voditi između više momčadi. La Liga je uvijek otvorena i svašta se može dogoditi.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.