ZLATAN PREDAJE REBIĆU ‘KLJUČEVE MILANA’: Ibra se gadno zakrvio sa šefom kluba, njegov je odlazak neizbježan

Datum objave: 11.06.2020.
Autor / izvor:
Zlatanovim odlaskom više će odgovornosti pripasti Rebiću koji će morati biti vođa crno-crvenog napada i čovjek od kojeg će se očekivati još više golova

Nije tajna da već neko vrijeme ne štimaju odnosi na relaciji Zlatan Ibrahimović-uprava Milana. Izvršni direktor Ivan Gazidis i Zlatan na ratnoj su nozi otkad je Zvonimir Boban dobio otkaz, no čini se da su stvari upravo eskalirale.

Naime, slavni talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport tvrdi da su se Ibrahimović i Gazidis žestoko posvađali te da će ta njihov svađa uvelike odrediti Ibrahimovićevu budućnost u klubu.

“Ibrahimović se nadao da će se susresti s Gazidisom već nekoliko mjeseci, ali to se nije dogodilo. Zato je odmah promijenio raspoloženje čim je Gazidis stigao u klub. Zbog toga bi Šveđanin mogao napustiti klub čim mu ugovor istekne na ljeto”, piše Gazzetta.

Rebiću veća odgovornost

O Ibrahimovićevom odlasku ionako se priča već dugo. Zlatan ima ugovor do kraja ove sezone i jako je teško da će ga produžiti. Stanje dodatno oteževa i ozljeda koju je zaradio na početku priprema.

Siniša Mihajlović, trener Bologne i Zlatanov prijatelj u jednom je nedavnom intervjuu za srpsku televiziju rekao da je Zlatan spreman napustiti Milan.

Inače, dosta je Ibra pomogao Milanu da se digne iz letargije u kojoj su bili u prvom dijelu sezone. Šveđanin je zabio četiri pogotka, a uz njega je procvjetao i Ante Rebić koji se nametnuo kao glavno napadačko oružje trenera Piolija. Zlatanovim odlaskom više će odgovornosti pripasti Rebiću koji će morati biti vođa crno-crvenog napada i čovjek od kojeg će se očekivati još više golova.

net,hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.