Zlatko Dalić blista: ‘Ovo je sjajna budućnost Hrvatske! Ali to što nas sad čeka teško možemo i zamisliti‘

Datum objave: 12.11.2021.
Autor / izvor:
Nakon sedam golova u pretposljednjoj utakmici kvalifikacija Dalić će imati slatke brige

Sa sedam pogodaka u mreži Maltežana Vatreni se okreću posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Rusije. Na prepunom Poljudu u nedjelju se nakon ovakve igre Dalićevih izabranika očekuje uvjerljivo izdanje i osiguran plasman na SP u Kataru.

Sedam golova i šest različitih strijelaca, doduše uz jedan nesretan autogol. Zasigurno, izbornik Zlatko Dalić imat će slatke brige koga staviti u udarni sastav:

“Najvažnija su tri boda, moram dečkima čestitati na angažmanu. Važno je da smo igrali izvrsno i dobili smo što smo htjeli – spektakl u Splitu. Žao mi je samo ovoga autogola, ali sve u svemu mogu biti zadovoljan i okrećemo se Splitu. Veseli me što vidim njihovu energiju, očito je da su dečki spremni i odigrat ćemo najbolje što možemo. Na Poljudu nas očekuje atmosfera kakvu samo možemo zamisliti. Čekaju nas Rusi, a tribine će biti pune. Dražen Ladić je bio u Rusiji i sačekat ćemo njegove dojmove. Rusija je odlična, dobila je zadnjih pet utakmica, no moja vjera je ogromna. Vidjet ću što će biti u vezi udarne postave, ali ovi su igrači budućnost Hrvatske. Oni jesu budućnost, i to sjajna budućnost, ali neće biti ništa od toga ako ne bude rezultata. Zato će dosta toga ovisiti o rezultatu u nedjelju”, optimistično je najavio Dalić.

Posljednji kvalifikacijski susret skupine H na rasporedu je u 15:00.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.