Zlatko Dalić otvoreno i iskreno: ‘Na kraju je dobro i prošlo jer to nije bila nikakva igra s naše strane‘

Datum objave: 06.09.2020.
Autor / izvor:
‘Cijela momčad danas nije bila na razini. Rekao sam da se bojim ovoga jer igrači nisu u ritmu‘

Nakon Dejana Lovrena i Dominika Livakovića pred kamere Nove TV nakon teškog poraza od Portugala (4:1) izašao je i Zlatko Dalić.

Očekivano, izbornik Vatrenih iskreno je ocijenio viđeno na stadionu Dragao u utakmici u kojoj su Portugalci potpuno dominirali.

“Bili smo jako loši, bez energije, duela. Na kraju je dobro prošlo jer to nije bila nikakva igra s naše strane. To nije bilo dobro i ovaj će nas poraz sigurno zaboljeti, ali suparnik je bio puno bolji. Što se dogodilo? Teško je reći, u bloku smo bili jako spori, daleko od igrača. Najgore je bilo što smo gubili lopte jako lako i onda su slijedile kontre i polukontre. Ali sada šta je, tu je”, rekao je Dalić.

Nikoga nije želio posebno izdvajati jer jednostavno svi nisu bili pravi.

“Cijela momčad danas nije bila na razini. Rekao sam da se bojim ovoga jer igrači nisu u ritmu, ali moramo puno više pokazati od ovoga. Moramo se kretati nakon pasa, mi to nismo radili.”

Kako sada protiv Francuske?

“Znam da nije lako, ali moramo se dići i vratiti u igru. Bit će opet jako teško, ali moramo ovo popraviti”, zaključio je Dalić

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.