Zvijezda otkrila malu tajnu Realove svlačionice: ‘Modrić mi je rekao – mogu ti biti otac! On je najbolji…‘

Datum objave: 28.01.2022.
Autor / izvor:
‘Prekrasno je imati ovakav odnos s njim, i to u Realu. Oduvijek sam sanjao igrati za Real…‘

Nedavno su mediji otkrili kako Brazilac Rodrygo hrvatskog kapetana Luku Modrića naziva ocem. U razgovoru za brazilski TNT otkrio je i zašto 36-ogodišnjeg Modrića titulira s toliko respekta.

– Modrić mi je rekao da ga moram poštivati, jer je dovoljno star da mi može biti otac. Od tog trenutka me počeo zvati ‘sine’, a ja njega ‘oče’ – kazao je 21-ogodišnji Rodrygo i dodao:

– Užitak je igrati s Modrićem, on je definitivno najbolji nogometaš s kojim sam bio u momčadi, ali i najbolji nogometaš kojeg sam gledao. Prekrasno je imati ovakav odnos s njim, i to u Realu. Oduvijek sam sanjao igrati za Real i ne razmišljam o drugim klubovima. Nadam se da ću dugo ostati u Madridu, jer veliki je užitak pored Modrića igrati i sa klasama poput Benzeme i Viniciusa, a nadam se da će nam se pridružiti i Mbappe – poručio je brzonogi Brazilac.

Na pitanje “da možete uzeti samnmo jednu titulu koja bi to bila”, Rodrygo se bez oklijevanja opredijelio za nacionalnu vrstu.

– Da mogu birati, uzeo bih naslov svjetskog prvaka sa Brazilom u Kataru!

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.